© 2018 Stichting Kamerata Zuid        Privacystatement

AGENDA 

Clashup! Kamerata Zuid en Memphis Maniacs

De populaire mashup band Memphis Maniacs en Kamerata Zuid bundelen de krachten voor een ongekend project. Binnen deze verknipte muzikale liefdesaffaire laten zij de grenzen tussen genres verdampen door een ware samensmelting van twee muzikale werelden. Tijdens een revolutionaire show worden hits van Vivaldi, Mozart en consorten, de rocksterren van weleer, in de blender gegooid met pop, rock en dance van de afgelopen decennia. De 20 muzikanten van Kamerata Zuid verstrengelen hun partijen met de 5 leden van de “Masters of the Mashup” en creëren een bezwerende symfonie waarbij liefhebbers van alle genres betoverd worden door een unieke muzikale symbiose.

Data en locaties:
5 maart 2020    De Goudse Schouwburg Gouda
7 maart 2020    Tivoli Vredenburg Utrecht
28 maart 2020  Philharmonie Haarlem (AFGELAST)
3 april 2020       Theaterhotel De Oranjerie Roermond (AFGELAST)
4 april 2020       Concertgebouw De Vereeniging Nijmegen (AFGELAST)
10 april 2020     Stadsschouwburg De Harmonie Leeuwarden (AFGELAST)
18 april 2020     Concertzaal Theaters Tilburg (AFGELAST)
24 april 2020     Muziekzaal Frits Philips Eindhoven (AFGELAST)
30 april 2020     Nieuwe Luxor Theater Rotterdam (AFGELAST)

LET OP: Momenteel wordt gekeken naar alternatieve data voor de ClashUp shows in 2021. Houdt de website in de gaten voor de laatste informatie hieromtrent.

​Podium voor jong Tilburgs talent!


Het project Tilburg Young Classical Talent Award is een initiatief van Kamerata Zuid en geeft talentvolle Tilburgse scholieren de kans om met ons professioneel orkest te spelen. De Tilburgse scholen vaardigen ieder een talent af. Deze strijden om de Award van grootste talent. Daarnaast krijgen alle leerlingen die een instrument bespelen de unieke mogelijkheid om mee te doen met workshops. De winnaar van YCTA krijgt een Award én een masterclass in zijn discipline aangeboden.

 

Donderdag 16 april 2020, Concertzaal van Theaters Tilburg (AFGELAST)
De Young Classical Talent Award vindt in 2021 weer plaats.

1 / 1

Please reload