© 2018 Stichting Kamerata Zuid        Privacystatement

AGENDA 

Anneke van Giersbergen & Kamerata Zuid

De internationaal bekende Brabantse rock- en metalzangeres Anneke van Giersbergen en het gerenommeerde strijkorkest Kamerata Zuid zorgen dit najaar voor een ongewoon nieuw geluid in de theaters. Anneke’s bekende metal-hits krijgen, begeleidt door strijkers, een klassieke twist. Maar ook met nieuwe composities die tot stand komen dankzij een unieke samenwerking tussen de zangeres met klassiek componist Anthony Fiumara. Kortom: een samensmelting van twee muzikale genres wat resulteert in een bijzondere show dat een groot publiek zal aanspreken! 
Kijk hier voor een voorproefje.

Data & locaties:
23 november 2019 Tiliander Oisterwijk
30 november 2019 Speelhuis Helmond
1 december 2019 Markant Uden
6 december 2019 Theaters Tilburg
7 december 2019 Schouwburg Cuijk
11 december 2019 Theater De Lievekamp Oss
12 december 2019 Theater aan de Parade Den Bosch
Kaarten verkrijgbaar bij de theaters.

Clashup! Kamerata Zuid en Memphis Maniacs

De populaire mashup band Memphis Maniacs en Kamerata Zuid bundelen de krachten voor een ongekend project. Binnen deze verknipte muzikale liefdesaffaire laten zij de grenzen tussen genres verdampen door een ware samensmelting van twee muzikale werelden. Tijdens een revolutionaire show worden hits van Vivaldi, Mozart en consorten, de rocksterren van weleer, in de blender gegooid met pop, rock en dance van de afgelopen decennia. De 20 muzikanten van Kamerata Zuid verstrengelen hun partijen met de 5 leden van de “Masters of the Mashup” en creëren een bezwerende symfonie waarbij liefhebbers van alle genres betoverd worden door een unieke muzikale symbiose.

Data en locaties:
5 maart 2020    De Goudse Schouwburg Gouda
7 maart 2020    Tivoli Vredenburg Utrecht
28 maart 2020  Philharmonie Haarlem
3 april 2020       Theaterhotel De Oranjerie Roermond
4 april 2020       Concertgebouw De Vereeniging Nijmegen
10 april 2020     Stadsschouwburg De Harmonie Leeuwarden
18 april 2020     Concertzaal Theaters Tilburg
24 april 2020     Muziekzaal Frits Philips Eindhoven
30 april 2020     Nieuwe Luxor Theater Rotterdam
 

​Podium voor jong Tilburgs talent!


Het project Tilburg Young Classical Talent Award is een initiatief van Kamerata Zuid en geeft talentvolle Tilburgse scholieren de kans om met ons professioneel orkest te spelen. De Tilburgse scholen vaardigen ieder een talent af. Deze strijden om de Award van grootste talent. Daarnaast krijgen alle leerlingen die een instrument bespelen de unieke mogelijkheid om mee te doen met workshops. De winnaar van YCTA krijgt een Award én een masterclass in zijn discipline aangeboden.

 

Donderdag 16 april 2020, Concertzaal van Theaters Tilburg

1 / 1

Please reload