PARTNERS & SPONSOREN

Kamerata Zuid is een orkest dat klassieke muziek voor een breed publiek toegankelijk wil maken door verrassende muzikale combinaties aan te bieden. Wij geloven dat klassieke muziek het leven mooier maakt en verrijkt. Ons doel is dan ook om deze passie met zoveel mogelijk mensen te delen. Om dit doel te verwezenlijken hebben we de steun nodig van betrokken bedrijven en particulieren die onze grote liefde voor muziek delen. Wij ontvangen helaas geen subsidie voor ons orkest.

 

Wij zijn verheugd te kunnen melden dat de belastingdienst Stichting Kamerata Zuid heeft aangemerkt als Culturele ANBI en die status heeft verleend. Dit betekent dat een eventuele bijdrage aftrekbaar is van de inkomstenbelasting.

 

Kamerata Zuid kan niet bestaan zonder de steun van verschillende instanties, fondsen en sponsoren. Zie partners en sponsoren voor meer informatie.

 

Steun ons

Bent u enthousiast over Kamerata Zuid? En zou u graag iets extra’s bijdragen aan de toekomst van dit prachtige initiatief? Stuur ons dan een bericht.

 

© 2018 Stichting Kamerata Zuid        Privacystatement